افتتاحیه کنگره بین المللی آبیاری و زهکشی ایران

اولین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی آبیاری و زهکشی ایران صبح چهارشنبه 22 آبان ماه در محل پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه با برگزاری مراسم افتتاحیه در دانشگاه ارومیه اغار به کار کرد .ابتدای مراسم بخش هایی از دانشگاه در قالب یک کلیپ تصویری نمایش داده شد .

 دانشگاه ارومیه با 14 هزار دانشجو و 490 عضو هیئت علمی یکی از دانشگاه های مادر در کشور است

کنگره بین المللی آبیاری و زهکشی

دکتر عبدالناصر نظریانی معاومت دانشحویی دانشگاه ارومیه و قائم مقام دانشگاه ضمن خیر مقدم گویی به اساتید، پژوهشگران و مسئولین حاضر در مراسم آغازبه کار رسمی کنگره را اعلام نمود.

در ادامه دکتر مجید منتصری دبیر علمی کنفرانس سرفصل های این همایش دو روزه را به اطلاع شرکت کنندگان رسانده و از حامیان مالی این کنگره بین الملی همچون طراح گستر آب آرا ، قدردانی نمود.

در این مراسم دکتر بهادری نماینده ی مردم شهر ارومیه در مجلس شورای اسلامی که ریاست فراکسیون احیا دریاچه‌ها و تالاب‌ها مجلس شورای اسلامی را نیز عهده دار است، از برگزاری اولین کنگره بین المللی آبیاری و زهکشی توسط دانشکده ی کشاورزی که اولین دانشکده این دانشگاه می باشد ابراز خوشنودی نموده و ابراز امیدواری کردند با ادامه تلاش ها در ستاد بحران دریاچه ارومیه و جامعه دانشگاهی کشور، هم شاهد احیای دریاچه ارومیه باشیم و هم با برگزاری کنگره های این چنینی بحران موجود را به فرصت تبدیل کرده و در زمینه توسعه علوم مرتبط گام های موثر برداشته شود.

بهادری کنگره آبیاری

وی در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه استراتژیک کشاورزی در اقتصاد کلان کشور اشاره کرده و این بخش را شایسته سرمایه گذاری های بیشتر دانست.ایشان با اشاره به پتانسیل عظیم کشاورزی،یکی از راهبردهای اصلی کمک به بحث کسری بودجه کشور را توسعه این بخش دانسته و خواستار افزایش سرمایه گذاری های دولتی در این بخش شد .

کنگره بین المللی آبیاری و زهکشی

دکتر بهادری از محققان و پژوهشگران حاضر در کنگره خواست طرحها و پیشنهادات خود را که در راستای توسعه کشور هستند به صورت شفاف و روشن به ایشان ارائه نمایند و از تمایل مجلس به استفاده بیشتر از توان دانشگاهی کشور اشاره نمود.

مهندس دانشجو رئیس سازمان آب منطقه‌ای استان آذربایجان غربی به صورت آماری به ارائه فعالیت های انجام شده توسط سازمان آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در راستای احیای دریاچه ارومیه پرداخت:  

  •  ۳۳۰ کیلومتر لایروبی رودخانه های منتهی به دریاچه ارومیه
  •   تخلیه ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون مترمکعب آب از پشت سدها به دریاچه
  •   کاهش ۳۲ درصدی مصرف آب در استان آذربایجان غربی
  •  انسداد ۵۰۴۷ حلقه چاه غیر مجاز
  •  نصب ۵۰۶۳ کنتور هوشمند در چاههای حوضه آبریز دریاچه ارومیه
  •  و فرهنگ سازی در زمینه حفاظت از آب به ۸۹۷۷ دانش آموز استان

 بخشی از فعالیت‌های این سازمان در راستای احیای این موهبت الهی بوده است.

کنگره بین المللی آبیاری و زهکشی

مهندس دانشجو در ادامه صحبت های خود از کمبود پژوهش های دانشگاهی و ناشفاف بودن مسیر فعالیت دستگاه های اجرایی در جهت نیل به اهداف و مصوبات ستاد احیای دریاچه ارومیه به دلیل کمبود داده ها و پژوهش های دانشگاهی ابراز ناخرسندی نمود و از جامعه ی دانشگاهی خواست نقش فعال تری در هدایت جریان های موجود که در احیای دریاچه فعالیت میکنند داشته باشند

ادامه دارد …

کنگره بین المللی آبیاری و زهکشی

ادامه مطلب  اولین کنگره بین ­المللی و چهارمین کنگره ملی آبیاری و زهکشی ایران

پست های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید